Kortet för dagen, tisdag v.10

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida. Du hittar mailadressen längst ned på den här sidan.

Två av Rullar
Du kan nu stå inför ett beslut eller någon form av val, kanske till och med ett större vägval i ditt liv. Den svarta bevingade enhörningen symboliserar en oerhört snabb kraft som plötsligt kan svepa in och förändra den situation som du befinner dig i. Du kan stöta på motgång eller svåra val, men du ska lita till din egen inre känsla för vad som är det rätta.

Men budskapet med det här kortet vill först och främst be dig att lugna dina tankar om du har funderat över en situation ett tag. Risken är att du istället för att ha ett logiskt tänkande hamnar i en skenande fantasi som komplicerar din situation istället för att hjälpa dig.

Enhörningens horn symboliserar kraften i att genomskåda osanningar och kunna använda sig av en högre inre visdom. Så istället för att fantisera fram olika scenarier i en viss situation så ska du följa din inre känsla för vad som är det rätta att göra för dig. Gör dina val utifrån ditt hjärta.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *