Kortet för dagen, onsdag v.10

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida. Du hittar mailadressen längst ned på den här sidan.

Ariadne – Döden
Döden kan för många låta skrämmande, men symboliken är förändring eller transformation. Ariadne är en keltisk gudinna av tidens portar som på bilden räcker fram ett garnnystan. Hon gör det för att hjälpa dig att hitta vägen ut ur labyrinten. Kanske känner du att du i livet befinner dig i en labyrint och har svårt att hitta vägen ut, nu kommer en hjälpande hand.

I sin andra hand håller hon en bild på en minotaur som är ett monster från den grekiska mytologin och som i det här sammanhanget symboliserar de negativa tankar som gör att vi fastnar i vår egen mentala labyrint. Det är denna fångenskap som du kan behöva hitta vägen ut ifrån för att komma vidare.

Kortet vill säga dig att det är dags att hitta vägen ut ifrån mörkret och komma ut i ljuset och möta nya möjligheter. Det kan vara så att du känner igen dig själv i detta och att du kan behöva ta hjälp av någon för att hitta vägen ut, men det kan också vara så att det är du som är den hjälpande handen som behöver ledsaga någon i din närhet ut från mörkret för att kunna möta nya möjligheter i livet.

Förändring och transformation är ledorden vilka leder till nya möjligheter, så nu är tid att släppa och frigöra sig för att möta det nya.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *