Kortet för dagen, torsdag v.10

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida. Du hittar mailadressen längst ned på den här sidan.

Två av Stenar
Ge inte upp hoppet, nu är det läge att ha tillit till att nya möjligheter kommer din väg. Kanske är det dags för ett vägval, prova något nytt, gå en kurs, byta jobb eller något annat som inspirerar dig. Det här kortet visar att friska vindar med förändring kan blåsa in. Våga ta klivet för att komma vidare mot nya mål.

På kortet ser vi en björn som nyss vaknat ur sin vinterdvala, i bakgrunden håller isen på sjön på att spricka upp, en symbol för att våren är på ingång. Med det vill kortet förmedla de nya möjligheter som ligger framöver, kortet är ett positiv kort som visar på nystart och spirande möjligheter.

Likt björnen på bilden ska du lita till dig själv, använd ditt inre lugn och trygga grund och våga språnget ut för att möta den nya vår som kommer in i ditt liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *