Kortet för dagen, måndag v.11

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida. Du hittar mailadressen längst ned på den här sidan.

Översteprästen – Det gudomliga barnet
Det här vackra kortet symboliserar transformation och självupptäckt. Ett barn symboliserar alltid en ny början eller en ny start av något, det kan vara nytt både i stort som smått. Du kan märka att saker och ting förändras både i dig och omkring dig, vissa saker kan du påverka själv, medan andra förändringar som sker omkring dig ligger utanför vad du själv direkt kan påverka.

Vi har alla olika livsvägar att vandra och vi kommer därför att uppleva alla förändringar och vår individuella transformation på olika vis. Du kan nu komma till nya insikter och bli medveten om saker både hos dig själv och din omgivning. Ljuset på bilden symboliserar vårt inre ljus, insikt och självupptäckt, en högre andlig vibration och kunskap som är svår att ta på, men som just nu kan växa extra mycket.

Det här kortet förmedlar individuell utveckling som kräver ett öppet sinne och en förmåga att följa de föränderliga energier som just nu flödar. Nu gäller det att omfamna dig själv och alla dina sinnen, acceptera dig själv, där du står, det du varit med om, dit du är på väg och det som sker. Genom att hitta dig själv, ditt inre och acceptera vem du egentligen är så kommer också vägen att bli klarare framåt. Den som söker inåt kommer med andra ord att hitta vägen framåt, då det inre ljuset kan lysa upp den väg du ska gå.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.11
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *