Kortet för dagen, tisdag v.11

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida. Du hittar mailadressen längst ned på den här sidan.

Två av Speglar
Den här bilden utstrålar kärlek och harmoni, som symboliseras av ett vackert svanpar som med sina halsar bildar en hjärtformation ovanför det klarblåa vattnet. Vatten symboliserar våra inre känslor men även vår omedvetna sida. Svanarnas samförstånd visar att kärlek och samarbeten nu kan bli extra lyckosamma.

Då svanpar lever i livslånga förhållanden så förmedlar det här kortet att överenskommelser som görs idag har stor möjlighet att bli mycket långvariga och att samarbeten som nu sluts visar på ett ömsesidigt och långsiktigt engagemang.

Det här kortet kan visa på både arbetsmässiga relationer, partnerskap, förhållanden, vänskap osv. Alla former av samarbete både på praktisk nivå, men även kärleksförhållanden kan nu knytas närmare varandra. Träffar du en ny person idag så kan det bli en vän för livet, eller kanske till och med en livspartner.

Speglarna som hänger runt svanarnas hals är påminnelser om att det är viktigt att vi projicera positiv energi så den kan reflekteras tillbaka till oss. Vilket sannerligen är något som vi alla bör tänka på och ta till oss.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.11
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *