Kortet för dagen, onsdag v.11

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida. Du hittar mailadressen längst ned på den här sidan.

Åtta av Stenar
Det här kortet symboliserar det arbete som du kan ha gjort inom något område hittills, en form av grundläggande, framarbetande, avstamp och så vidare. Det visar på att nu är det dags att gå vidare in i framtiden. Grunden är lagd och nu är det dags att bygga vidare på den.

Det kortet symboliserar påhittighet och kreativitet, vilket i sig kan tyckas vara en underdrift i sammanhang av en bild av Stonehenge i bakgrunden. Den grund som du har lagt behöver inte vara lika fundamental som denna, men den kan trots det vara stabil nog för dig.

Nu är det tid för en ny spännande förändring som är på gång in i ditt liv. Du kanske inte riktigt är där ännu, men du är på väg mot rätt håll. Det här är ett mycket positivt och uppmuntrande kort som visar på att din strävan har varit framgångsrik och att du nu är på väg mot ett avslut eller ett mål. Det är nu dags för dig att börja planera för ditt nästa steg, din förvandling, din övergång till nästa fas i ditt liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.11
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *