Kortet för dagen, torsdag v.11

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida. Du hittar mailadressen längst ned på den här sidan.

Fågel Fenix – Domen
Känslan med det här kortet är nu eller aldrig! Om du står i tankar eller vägval om hur du ska göra så är det dags att våga, förändringens tid är här och nu! Allt gammalt ska upplösas för att göra plats för det nya.

Detta mytologiska väsen reser sig med stor kraft ur askan av elden den brunnit i, en form av kreativ och nödvändig undergång av det som varit. Du är klar med det gamla, lektionen är avklarad och nu är det dags att testa dina vingar in i det nya, en ny dag med nya möjligheter ligger framför dig.

Allt du har gått igenom i livet, medgångar som motgångar, har gjort dig starkare, mer erfaren, mer kunnig, mer klok och så vidare. Med hjälp av den styrkan har du all kraft att åter resa dig, precis som Fågel Fenix och möta nya äventyr och utmaningar i ditt liv.

Det här kortet är alltid ett välkommet och positivt kort, det visar på styrkan och kraften som ligger i en förändring och som gör oss alla starkare inför vår framtid. Det visar även på den energihöjning som förändring och utveckling för med sig. De vackra strålande färgerna är en symbol för denna förhöjda energi och medvetenhet.

Nu ska du lyssna på din inre känsla av vägledning, din intuition växer med denna energi. Ny inspiration och nya idéer kan komma din väg och bringa klarhet i den situation som du befinner dig i. Lyssna inåt och våga språnget!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.11
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *