Kortet för dagen, måndag v.14

http://framtidsvision.com

Om du vill boka en egen läsning eller komma i kontakt med mig så hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Gaia – Kejsarinnan
Här kommer kejsarinnan med tillväxt och överflöd. Hon är verkligen en sann vårinspiration med all grönska och pånyttfödelse omkring sig. Kortet sprudlar fullkomligen av kärleken till livet.

Kejsarinnan säger att du genom att vårda det du vill ska växa kommer att få den belöning som du förtjänar. Det här kortet visar på helheten för oss alla på jorden och hur allt hålls samman med den världsliga själen som vår jord omges av, moder Gaia. Ledorden är att allt du ger ska du få, allt är ett.

Moder Gaia ger oss allt det överflöd som vi kan se omkring oss, hon symboliserar grunden i det gudomliga, som kärlek och fred. När det här kortet visar sig så är det idel positivt, nya möjligheter ligger för våra fötter med tillväxt och harmoni på alla områden.

Nya idéer kan komma din väg, ny förståelse och nya insikter, kortet kan visa på överflöd på alla plan, kortet är även en symbol för graviditet, som också visar på tillväxt och en ny början.

Om du funderar på att starta upp något nytt eller göra en förändring i ditt liv så är energierna gynnsamma nu. Och precis som en graviditet tar nio månader så kan du tänka att du kommer att se resultatet av dina ansträngningar om ca nio månader.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.14
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *