Kortet för dagen, tisdag v.14

http://framtidsvision.com

Om du vill boka en egen läsning eller komma i kontakt med mig så hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Trubaduren – Kungen av Stenar
Det här kortet kan symbolisera en pålitlig man i din närhet, eller en person som du möter i något sammanhang. Han kan vara en ekonomisk rådgivare, till exempel en bankman eller en trovärdig person som har den kunskap som du just nu är behjälpt av.

Det här är en stabil och planerande person som inte gör något överilat, utan ser mer till det långsiktiga än det kortsiktiga. Om du är man så kan det vara du själv som befinner dig i dess energier och kanske kan du vara rådgivare åt någon annan idag.

Om kortet inte är personbundet så visar det på att just nu så kan din ekonomiska situation få sig en positiv knuff, då kortet ofta är kopplat till ekonomiskt överflöd. Men det kan också vara så att du just nu mår extra bra rent känslomässigt. Du kan till exempel känna dig berikad av någon form av upplevelse, som kan få dig att må så bra att du nästan svävar på små rosa moln.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.14
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *