Kortet för dagen, onsdag v.14

http://framtidsvision.com

Om du vill boka en egen läsning eller komma i kontakt med mig så hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Artisten – Drottning av Stenar
På kortet ser vi hur en kvinnlig artist som med lätta penseldrag skapar en tavla. En fjäril sitter och beskådar hennes verk och det lyses upp av skenet från två stearinljus och skapar en magisk verklighet. Det hela är en metafor för din personliga livsresa, d v s du är själv skaparen av ditt eget liv då det är du som är penselföraren i ditt liv.

Just nu kan du vara extra kreativ och skapande i något sammanhang. Kanske sprudlar du av idéer eller ser skönhet omkring dig var du än går. Den kreativa hjärnan kan just nu uppfatta skapandet på en helt ny nivå, världen kan uppenbara sig på nya sätt framför dina ögon. Genom konst, dans, musik eller poesi kan du nu inspireras med nya intryck.

Du kan nu känna dig attraherad av kreativitet, konst och få inspiration till saker som du tidigare inte tänkt på. Det är som att du likt en magnet uppmärksammar nya världen i livet just nu. Skapa nu ditt liv utifrån den magiska energin, det är du som håller i din egen pensel när du nu virvlar vidare fram genom livet.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.14
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *