Kortet för dagen, onsdag v.21

http://framtidsvision.com

🌺Morsdag-tips: Presentkort, KÖP HÄR

Fågel Fenix – Domen
Fågel Fenix är just nu ett återkommande kort och tema. Tvekar du i någon fråga, har du inte fått tummen ur i någon situation ännu eller är det ett val som du kanske skjuter på? Oavsett vad så säger det här kortet att nu är det dags, släpp alla tvivel och lita till att allt blir till det bästa. Res dig likt fågel Fenix och använd din inre styrka och kraft för att skapa det du önskar i ditt liv. Enligt fågel Fenix ska allt gammalt upplösas för att göra plats för det nya.

Detta mytologiska väsen reser sig med stor kraft ur askan i elden den brunnit i, symboliken är en kreativ och nödvändig undergång av det som varit. Du är klar med det gamla, lektionen är avklarad och nu är det dags att testa dina vingar in i det nya, en ny dag med nya möjligheter ligger framför dig, vilket känns som ett återkommande tema under denna veckan. Så tvekar du ännu, sluta med det!

Det här kortet är alltid ett välkommet och positivt kort, det visar på styrkan och kraften som ligger i en förändring och som gör oss alla starkare inför vår framtid. Det visar även på den energihöjning som förändring och utveckling för med sig. Stagnation i livet ger stagnation i energier och leder ingen av oss vidare, så släpp taget och våga testa något nytt idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Erbjudande just nu: ✨Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.21
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *