Kortet för dagen, torsdag v.21

http://framtidsvision.com

🌺Morsdag-tips: Presentkort, KÖP HÄR

Keltisk uggla – De hängde mannen
Det här kortet bygger vidare på det tema som vi har sett genom den här veckans budskapskort. Igår hade vi fågel Fenix och idag den keltiska ugglan, symboliken i det här kortet handlar likt gårdagens kort om pånyttfödelse.

Ugglan vet att den är vis och klok och därför söker den svar i sin inre visdom men öppnar även upp sitt sinne för nya intryck och möjligheter. Kortet pratar om att vi genom insikten och förståelsen för hur allt hör samman och är en del av hela skapelsen blir mottagliga för det undermedvetna och okända.

Den osynliga världen förblir i mörker för dem som tvivlar eller förnekar dess existens. En uggla kan se genom de mörkaste nätter och har förmågan att se sitt mål långt där borta. Det kräver dock både tålamod och lugnet att betrakta sitt mål utan ett direkt handlande.

Dessa förmågor kan nu vara en styrka som du kan anamma i den situation som du befinner dig i. Se ditt mål, håll fokus, lita till att du kan ta dig dit, men du behöver både tålamod och lugn i ditt inre för att klara din uppgift.

Låt ditt undermedvetna och din intuition leda dig dit du ska. Likt ugglan ska du låta dig omslutas av det gudomliga ljuset och låta det lysa upp din väg. Ugglan använder sig av denna uråldriga visdom, och vi människor behöver verkligen ta del av denna klokskap i dagen stressiga samhälle där allt ska hända lika snabbt som man har tänkt en tanke. Ugglan hjälpa dig i din personliga tillväxt genom att förmedla denna uråldriga visdomen som den besitter.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Erbjudande just nu: ✨Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.21
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *