Kortet för dagen, torsdag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med fredag 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. madeleine@framtidsvision.com

Psyche – Världen
På bilden ses Psyche (som den personifierade människosjälen) dansa på världens arena och förebådar en strålande framgång. Kortet symboliserar en klarhet där vi med kvantsprång kan nå medvetenhet och förståelse för det som sker.

Kortet visar på att allt sker i cykler och att livet är ett livslångt lärande. När en cykel är avklarad och vi har lärt oss de livsläxor vi behöver så är vi redo för nästa livscykel. Vi öppnar genom livet hela tiden nya dörrar som tar oss vidare.

Psyches budskap är att du behöver kliva över trösklarna för varje ny dörr som du öppnar, här i finns lärdomen, risken är annars att du fastnar i den absoluta vissheten och då slutar du att växa som människa. Med andra ord lurar dig själv att tro att du är fullärd och klar, då stagnerar dina energier och din visdom.

Psyche visar sig i formen av en fjäril på bilden, fjärilen symboliserar transformation, förändring och växande av medvetande. Genom att våga förändring så kommer du närmare din uppstigning, ditt allra högsta kall. Följ ditt flöde och öppna de nya dörrar som kommer din väg, och glöm inte att kliva över tröskeln för att du ska fortsätta att växa och utvecklas som människa. Det är hindren i livet som gör att vi utvecklas, utan dem sker ingen utveckling.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *