Kortet för dagen, onsdag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med fredag 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. madeleine@framtidsvision.com

Fem av Spiraler
Ett mindre glädjande kort som kan visa att energierna idag kan kännas lite mindre behagliga. Kanske kommer man i konflikt med någon, men det kan också handla om att man inte kommer överens med sina egna inre demoner just idag och kanske får de ett övertag över en viss situation.

Budskapet kan även visa på de dåliga sidorna i ens egen personlighet, då talar jag om laster och frestelser. Att låta sig falla för frestelser fast man vet att man ska låta bli, att attraheras av dåliga beteenden eller att låta ett missbruk av något slag vinna över ens självkänsla. Det kan också handla om att man är girig inom något sammanhang och att man kan behöva dämpa sig själv en smula.

Koret manar dig till att använda din energi till att göra positiva val och förgöra dina skuggsidor, istället för tvärt om. Med din inre kraft och fokus kan du dräpa vilken drake som helst som jagar dig både i ditt inre och i ditt yttre.

Fundera över vilken eller vilka drakar du bär med dig och var du lägger ditt fokus och din energi. Idag kan vara en bra dag för lite självrannsakan och urstädning av gamla onödiga drakar som tar kraft och energi från dig och som kanske till och med förminskar din självkänsla och får dig ur balans.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *