Kortet för dagen, tisdag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med fredag 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. madeleine@framtidsvision.com

Merlin – Hjälten
Merlins energier förebådar nystart. Här ses Merlin tillsammans med sin katt, katten är en symbol för pånyttfödelse och man brukar säga att en katt har nio liv. Det här kortet förmedlar fullbordan och perfektion, men kan också vara sammanlänkat med en viss risk. Dock måste vi ibland våga ta risker när vi dyker in i något nytt och okänt. Använd dig av kattens nyfikenhet, den är både kvick och orädd då den undersöker världen omkring sig.

Högts upp på Merlins stav ser vi en orm, även ormen symboliserar förnyelse och pånyttfödelse då den ömsar skinn i sitt växande. Budskapet är att den förändring du står inför inte alltid tar den väg som du kanske trodde, här kan det vara läge att vara flexibel då nya möjligheter kan komma lite överraskande.

Du kan i detta behöva släppa eventuellt förutfattade meningar om vart du är på väg och hur du ska ta dig dit, det kan finnas andra vägar och möjligheter. Nu är det tid att ha tillit till det som händer och sker. Släpp eventuella rädslor eller förväntningar, go with the flow, så blir livet så mycket enklare och du bromsar inte upp de energier som är menade att komma din väg.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *