Kortet för dagen, måndag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med fredag 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. madeleine@framtidsvision.com

Följeslagaren – Kungen av Spiraler
Följeslagaren gör drömmar till verklighet, men kan ibland vara lite väl övermodig och otålig. Helst ska saker och ting gå med en himla fart, och han lägger gärna uthålligheten åt sidan. Därför kan kortet just nu visa på att det kan vara läge att ha lite tålamod med en viss situation, då blir resultatet så mycket bättre.

Kortet förmedlar att om du känner att ditt mål eller dina drömmar känns omöjliga att uppnå, eller att det är omöjligt att hitta en lösning på ett problem så är det för att du ska försöka tänka på ett nytt sätt eller för att du har för bråttom i någon fråga.

Om du känner att du fastnat i en fråga eller situation så är det nu läge att ta ett kliv tillbaka, titta på situationen med andra ögon eller infallsvinklar för att hitta nya vägar framåt. Följeslagaren gör drömmar till verklighet, men ha inte för bråttom, det sker först när tiden är mogen.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *