Kortet för dagen, onsdag v.24

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Tio av Stenar
Mycket av den här veckans energier har pratat om att vi inte ska fastna för mycket i det materialistiska och så även denna dag. Kanske är vi många som i dessa tider fokuserar för mycket på det yttre och sätter kanske för stort värde i den delen.

Risken i detta är att vi kan låta begränsa oss själva då vi kan hålla allt för hårt i något som inte gynnar oss i längden. Kom ihåg att inte låta dig begränsas av att du låser dig fast vid viss saker eller förhållanden som du tror är det rätta. Det kan även handla om att det är dags att släppa någon annan fri, även fast att du tycker det är känslomässigt jobbigt.

Men kortet kan även visa att på att man har fastnat i sina tankar och att man på så vis begränsar sig själv. En form av mentalt fängelse där det kan vara svårt att hitta vägen ut. Här gäller det att försöka släppa de tankar som begränsar sinnet och hitta nya vägar framåt.

Eftersom kortet är en tia så visar det också att det är dags för utveckling och en ny tillväxtcykel i livet. Det betyder att man kan behöva göra klart och släppa vissa saker för att kunna gå vidare. Övergången eller förändringen till det nya sker först när dina prioriteringar är i balans, så frigör dig från dina begränsningar och följ livets flöde.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.24
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *