Kortet för dagen, torsdag v.24

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Sex av Speglar
Nyckelordet för detta vackra kort är minnen. På bilden ser vi ett naturväsen som älskar blommor, vatten och musik. Vi ser vattnet som sex vattenspeglar och varje vattenspegel reflekterar ett minne från olika tidsperioder i livet.

Minnenas reflektion påverkar livet idag och genom sina energimönster formar det livet och framtiden. Samtidigt visar det här kortet på de osynliga krafter som upprätthåller en balans i allas våra liv.

Idag kan minnen skölja över dig eller komma upp i ditt sinne vid olika tillfällen. Reflektera över de minnen som kommer din väg, är de goda eller mindre goda minnen, är det minnen som verkar upprepa sig i livet som ett mönster, på gott och ont? Det kan vara en god tid att släppa vissa mönster i livet, medan andra är mycket värda att behålla.

Något kanske får dig att bli lite nostalgisk idag, och kanske drömmer du dig bort till en svunnen tid. Vackra minnen är alltid underbara att bära med sig, så se till att du skapar fina minnen inför din framtid, dessa kommer att påverka dig under resten av ditt liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.24
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *