Kortet för dagen, fredag v.24

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Fem av Spiraler
Litet tuffare energier kan ligga i luften idag. Kanske kommer man i konflikt med någon, men det kan också handla om att man inte kommer överens med sina egna inre demoner just idag och kanske får de ett övertag över en viss situation.

Budskapet kan även visa på de dåliga sidorna i ens egen personlighet, då talar jag om laster och frestelser. Att låta sig falla för frestelser fast man vet att man ska låta bli, att attraheras av dåliga beteenden eller att låta ett missbruk av något slag vinna över ens självkänsla. Det kan också handla om att man är girig inom något sammanhang och att man kan behöva dämpa sig själv en smula.

Kortet manar dig till att använda din energi till att göra positiva val och förgöra dina skuggsidor, istället för tvärtom. Med din inre kraft och fokus kan du dräpa vilken drake som helst som jagar dig både i ditt inre och i ditt yttre.

Fundera över vilken eller vilka drakar du bär med dig och var du lägger ditt fokus och din energi. Idag kan vara en bra dag för lite självrannsakan och urstädning av gamla onödiga drakar som tar kraft och energi från dig och som kanske till och med förminskar din självkänsla och får dig ur balans.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.24
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *