Kortet för dagen, måndag v.25

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning, ge bort ett presentkort, prenumerera på din personliga månadläggning eller gå min tarotkurs? Kontakta mig via mail eller läs mer på min Hemsida.
Passa gärna på innan jag tar semester under veckorna 28-31.
Du hittar aktuella länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Ess av Spiraler
Ess är alltid positiva kort och esset av spiraler symboliserar framåtenergier och igångsättning. På bilden ser vi en vädur, och kanske ska du vara lika envis som den och rikta dina energier åt det håll där du vill få framgång.

Fjädrarna som omger väduren är en symbol för mångfald och kreativitet. Så ta fram din kreativa sida, hitta nya lösningar och infallsvinklar för att komma vidare inom det som du själv önskar. En vädur sitter inte fast och det gör inte du heller, så envishet och kreativitet är dagens ledord.

Fjädrarna symboliserar även transformation och förändring, samt en högre medvetandegrad med en energiförhöjning och kanske budskap från andra sidan. Det kan vara läge att lyssna inåt lite extra och att vara vaksam på tecken i din omgivning. Inspirerande budskap och hjälp med beslut och lösningar kan komma som plötsliga aha-upplevelser under denna dag.

Dagen kan representeras av nya idéer, inspiration samt nya, spännande och stimulerande möjligheter. Det är en perfekt dag för att sätta upp nya mål!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.25
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *