Fyll på din energi

Var hämtar du din energi? För du har väl inte glömt att fylla på!

Ibland är vi så upptagna i våra liv att vi bara hinner med att fokusera på och bry oss om all andra. Och det är väl underbart att vi bryr oss om varandra, men vad händer när du mitt i allt ihop glömmer bort dig själv?

Nu är verkligen tiden rätt för att tanka och fylla på med energi. Med hjälp av solljus och värme så fyller vi lätt på våra tömda energiförråd.

Du kan njuta av skogspromenader, höra fåglarnas sång, titta på rådjurshinden med sina små kid, hämta kraften genom en underbar simtur i sjön eller från hästryggen när du susar fram över ängen, eller varför inte bara slappa i hängmattan med en bra bok.

Det finns många sätt att fyll på sin energi på, men det är lätt att glömma. Precis som bilen stannar när bränslet är slut så gör även vi människor detsamma.

På något vis så tror vi oss själva ha någon form av superkraft som gör att vi bara kan köra på. Men plötsligt en dag kanske man vaknar upp och inser att nu går det inte längre.

Det viktiga är att du själv hittar just ditt sätt att fylla på energi och kom ihåg att det räcker inte att bara tanka någon gång per år utan du måste kontinuerligt fylla på med lika mycket energi som du gör av med.

Vissa människor fyller på genom att yoga eller meditera, andra genom att prata och umgås med vänner och bekanta. Själv fyller jag på genom att göra sånt som jag vet kan glädja fler än mig, till exempel att skriva blogg, coacha eller tyda framtiden i tarotkort.

Jag önskar er alla en underbar midsommar!

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd och vägledning för att fylla på din energi så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *