Häxa eller miljöhjälte?

Gammal och ny kunskap möts i dagens samhälle. Tänk så mycket kunskap som genom århundranden samlats i olika skrifter och böcker. Men vad är kunskap egentligen?

Kunskap är enligt mig ett kunnande som är anpassat efter individens samtid och sociala sammanhang.

Synen på kunskap har genom århundranden förändrats och är under en ständig process.

Vad är kunskap i framtiden?

På 1600-talet blev du bränd om du levde i samklang med naturen och hade kunskaper om hur man kunde bota sjukdomar med hjälp av växter och örter.

Idag är sammanhanget det omvända. När miljömedvetenheten blir allt större är det fler och fler människor som väljer att lära sig mer om hur man kan leva för att både människa och miljö ska må bra.

Skillnaden mellan att ha samma kunskap idag som för 400 år sedan är att du på den tiden kallades för häxa och idag för miljöhjälte.

Att leva i samklang med naturen leder till att du kan känna ett inre lugn och harmoni, en stillsamhet och lycka som ger dig inre frid. En ökad kreativitet och livslust samt en frihet bort från oro och stress, och därmed bli en tryggare människa.

Så njut av vad sommaren kan erbjuda dig och känn att du växer som människa.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i just din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läs mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *