Känslan att leva tillsammans

Att leva i relation – både underbart och utmanande. Hur ser din vision av tvåsamheten ut? Har din partner samma vision? Har du glömt att fråga?

För att våga vinna måste man också vaga satsa. Det kan vara både spännande och skrämmande att satsa sig själv, vilket man gör när man väljer att leva i relation med någon.

Nu när sommaren är här med semestertider och mer tid tillsammans blir våra relationer också mer påtagliga.

Att leva i relation går inte alltid på räls, vilket gör att du inte kan tuffa på som tåget på eget spår. Här gäller det att vara både lyhörd och flexibel, att ge men också att få.

Det är viktigt att vara tydlig i sin kommunikation när man lever i en relation. Om du är osäker och drar dig undan så skapar du också en osäkerhet hos din partner, vilket leder till både otrygghet och distans i er relation.

För att relationen ska må bra behöver du berätta om din önskningar, förväntningar och din vision, precis som din partner behöver göra för dig.

Genom att aktivt lyssna på varandra kan ni också mötas och finna den gemensamma väg som passar just er och er relation. Våga tro på kärleken och styrkan i er relation, då satsar ni på att bli vinnare!

Om du/ni önskar mitt personliga stöd för att utveckla kommunikationen i er relation så är du/ni välkomna att gå in och läsa mer på min hemsida, där ni även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *