Förtrollad magisk helg…

Man behöver inte vara särskilt vidskeplig för att ändå tycka att denna helg har som ett magiskt skimmer över sig. Den förtrollande fullmånen kommer att sprida sitt ljus över både himmel och jord.

Sannerligen är det en magisk helg, när arbetsveckan avslutas med fredagen den trettonde och lördagen fortsätter med en fantastisk fullmåne.

Denna mytomspunna fredag sammanfaller dessutom med skördemånen. Förr ansågs denna måne bringa så mycket ljus att bönderna kunde bärga sin skörd långt in på natten. Vi får hoppas på en stjärnklar natt.

Det här kraftfulla fenomenet händer inte allt för ofta, senast det inträffade var i oktober år 2000, och vill du uppleva det ytterligare en gång så får du vänta till augusti år 2049.

Men för att använda det kraftfulla månljuset och alla andra hemligheter som dolds i mörkret, så kan du funder över vad det är som du kan skörda.

Vilka mål har du tidigare satt upp? Vilka aktiva val och handlingar har du gjort? Är du på väg att ta del av den skörd som du önskar? Har du vårdat det för som du tidigare sått?

Fundera över var i livet du befinner dig och vilka framsteg som du har gjort. Alla kan vi göra fel och misslyckas, men det viktiga är att vi lär oss av våra misstag och går vidare stärkta i livet med ny visdom.

Låt din visdom komma upp till ytan denna magiska helg, och bli medveten om din egen skörd. Behöver den kanske lite mer och lite bättre omvårdnad? Fokusera på målet och var medveten om dina val och handlingar så är skörden med tiden mogen även för dig.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *