Visdomskort v.38

Här kommer visdomskorten med budskap inför v.38.

Tarotkortens budskap (3 of Air)
Du tvekar i hur du ska gå vidare, som att du fastnar i dina tankar utan att finna en lösning. Du blir ett offer för situationen och låter någon annan styra eller påverka ditt liv.

För att komma vidare kan du behöva ta hjälp utifrån, någon som står utanför situationen, någon som du kan lita på och prata med. Genom att få sätta ord på din egen situation kan du också bli medveten om vad du kan välja bort i ditt liv för att låta något bättre fylla dess plats. Det kan handla om vad som helst t ex livsmönster, tankegångar, handlingar, människor mm.

När du hittar till kärnan av problemet och ser sanningen i din upplevda situation kan du också agera och gå vidare.

Orakelkortens budskap (Gathering your tribe)
Hitta din inre styrka och kärlek. Det finns många omkring dig som vill hjälpa dig. Lösningar på dina bekymmer kommer att komma till dig. Kommunicera utifrån ditt hjärta och dela sanningen, då kan du slappna av – det finns så mycket kärlek omkring dig, se den och ta emot den.

Välj bort personer som inte ger dig energi eller som inte tror på dig. Du behöver sätta dina behov före andras, så välj att umgås med människor som fyller på din energi och kärlek.

Dina vibrationer gör att du drar till dig likasinnade människor, välj utifrån ditt hjärta och kommunicera med de människor som får dig att må bra.

Änglakortens budskap (Bethany)
Du ger så mycket till andra, men nu är det dags att ge till dig själv. Din själ som är sammankopplad med universum har bett universum om vila och avkoppling. Universum uppmanar dig nu att ta hand om dig själv. Ju mer du ger lugn och avkoppling till dig själv, ju mer kommer du i din tur att kunna ge till andra. Be ängeln Bethany om hjälp för att hitta ditt inre lugn.

Min sammantagna tolkning av veckans viskomskort:
Ibland ställs livet på ända, det händer saker som vi inte har planerat in i vårt liv men som har stor påverkan på vårt handlande och mående.

Du behöver i din situation se de möjligheter som du har, ta hjälp av människor som du litar på, du behöver inte klara allt själv. Du har många som vill hjälpa dig, mycket kärlek finns omkring dig, men du måste vilja se den.

Utgå från ditt hjärta, universum är med dig hela vägen. Dags att sätta dig och dina behov i främsta rummet, låt ingen annan styra ditt liv. Ta hand om dig själv för att räcka till för både dig själv och andra.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *