Visdomskort v.41

Tarotkortens budskap (Star)
Inse vad du faktiskt har och vad du har åstadkommit i ditt liv. Se tillbaka på ditt liv och på dina val som du har gjort i livet. Det är dessa val och handlingar som har tagit dig till den plats i livet där du befinner dig nu.

Den enda vägen du kan välja i livet är framåt. Ta med dig dina förvärvade insikter och kunskaper som du har tillägnat dig genom livet och använd dess visdom när du fortsätter på livets stig. Det är dags för en ny början där hopp och inspiration nu är dina ledord.

Orakelkortens budskap (Ancient forest)
Hämta din kraft och inspiration från naturen. Gå ut i skogen och fyll på din inre energi. Naturen är frikostig och delar gärna med sig av sina energier när du vistas i den. Dessa energier hjälper dig att healas inifrån och ut och du kommer känna dig starkare. Din största styrka är ditt djup och din inre stillhet och tystnad. Konsten är att bara vara, inga prestationer krävs.

Änglarnas budskap (Opal)
Var förvissad om att dina barn älskar dig, även om du själv ibland känner dig otillräcklig i ditt föräldraskap. Opal är barnens skyddsängel, både på jorden och i himlen, och vakar ständigt över dem. När du oroar dig för dina barn så hör Opal dig när du ber om hjälp och stöd. Hon omringar då dina barns själar och kroppar med kärleksfull omsorg.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Om du har känt dig förvirrad och kastats fram och tillbaka i livet så kommer nu en lugnare period. Det är dags för en ny start, en ny början i ditt liv. Ta dig tid att vistas i naturen för att snabbare fylla på din energi och låta dig healas. Nytt hopp och inspiration kommer att komma till dig.

Om du känner oro för dina barn, be ängeln Opal om hjälp. Hon förstärker den kärlek som du själv ger dina barn mångfalt. Änglarna kan bara hjälpa dig om du ber om hjälp, så be om hjälp och släpp din oro. En ny tid börjar nu.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *