Nu blåser förändringens vindar

Förändringens tid är här och nu. Oväntade nyheter strömmar till oss och överraskar oss. Dold eller okänd information bubblar upp till ytan både här och där. Du kanske kastas ur din trygghet och ut i det okända, eller du kanske själv väljer en ny väg i livet.

Om du tycker att ditt liv har stått stilla för länge så välkomnar du kanske de förändringar som sker både inom dig och runt omkring dig.

Eller du kanske känner ångest inför vad som sker när livet vänder runt och du tappar greppet om det som för dig symboliserade trygghet.

Oavsett om du tar det med ro eller oro så försök att hitta livets lärdom i den utveckling och förändring som sker. Utan förändring sker ingen utveckling.

Låt dig inte skrämmas av dessa förändringar, fundera istället på vad du vill fylla resten av din tid med idag, imorgon, om en vecka, om ett år, för alltid…

Yttre förändringar tvingar dig till inre förändring. De inre förändringarna tvingar dig till reflektion över ditt liv, reflektionen hjälper dig att göra nödvändiga förändringar som behövs i ditt liv just nu.

Så tag tacksamt emot förändringens tidevarv, det går så mycket lättare om du jobbar i livets medvind än i motvind.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *