Konsten att balansera livet

Lever du ett liv i balans? Vad innebär det att leva ett liv i balans? Det finns många aspekter att ta hänsyn till, men ett tecken på en god balans är där man känner sig nöjd och bekymmersfri i både sig själv och med sin omgivning.

Men när den där känslan av missnöje, oro eller olust kryper sig på och det kan vara svårt att sätta fingret på vad den beror på, då är det förmodligen obalans i någon del av livet.

För att vi människor ska må bra så behöver vi i grund och botten ha balans mellan kropp och själ. Vi behöver med andra ord ta hand om vårt inre lika mycket som vi gör med vårt yttre. Ett snyggt och prydligt yttre är ingen garanti för att man mår bra på insidan.

Vidare behöver vi ha balans mellan tanke och känsla. Om du låter tankarna ta över kan du bli ofokuserad och splittrad, och om du låter känslorna ta över kan du drunkna i ett bottenlöst känslosvall.

Dessutom krävs balans mellan träning och vila, jobb och fritid, utgifter och inkomster och så vidare.

Att ha obalans i någon del, det klarar man av utan större problem, det går att hantera och med tiden förhoppningsvis att lösa. Men när ett problem blir ohanterligt och det uppstår obalans på flera områden, då kan man behöva professionell hjälp för att reda ut sin obalans och hitta nya vägar i livet som leder till ett balanserat liv och inre välmående.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *