Livsenergi

När livet börjar kännas som vädret i november, grått och trist, då är det viktigt att fylla på din livsenergi. Gör aktiva val som du mår bra av så stärker du din livsenergi.

Livsenergin kan du fylla på på olika vis, genom att göra aktiviteter som du tycker om, bara tänka på dig själv för en stund (egentid), vara närvarande i nuet, vara tacksam över det du har eller planera och sätta upp nya mål och visioner som du tänker jobba för att nå.

Oavsett vad du gör ska du välja att göra det som känns rätt och bra, det som ger dig glädje och motivation, det kommer att fylla på din livsglädje i novembermörkret.

Ibland kan det handla om att planera en resa, även om resan inte kommer att ske förrän om kanske ett år så kommer den att ge dig energi under planeringsfasen, eftersom det är ett aktivt val som du gör och något som ger dig glädje.

Under den här årstiden är det lätt att glömma bort sig själv, den ena dagen ser ut som den andra. Dagarna rullar på och du springer runt i det där ekorrhjulet utan mening eller mål, och hittar inte någon utväg. Då är det hög tid att stanna upp för att få en brytpunkt och hitta något annat för en stund.

Att fylla på sin livsenergi behöver inte vara kostsamt, gör bara det du gillar. Att känna känslan av att vara närvarande i nuet kan ju till exempel ske när du målar, bakar, läser en bok, dricker en kopp te i mysfåtöljen eller spelar spel med barnen.

Att reflektera över det man har och vara tacksam över, det är heller inget som kostar några pengar, däremot ger det glädje att medvetandegöra sig själv om vad man faktiskt har. Att gräma sig över det man inte har eller sukta efter vad andra har det kväver bara din egen livsenergi, det är inget att sträva efter.

Bara rå om dig själv i höstmörkret och gör aktiva val utifrån hjärtat och glädjen, då ökar både din livsenergin och livskvalité. Du är värd att må bra, så pyssla om dig själv och njut av stunden. Tänd ett ljus, ta ett bad och ät något gott!

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *