Visdomskort v.47

Ge en speciell julklapp till dig själv eller någon annan, vad säger tarotkorten ”Hur blir ditt 2020?”
För köp av presentkort maila: madeleine@framtidsvision.com

Tarotkortens budskap (Tower)
Dags för nya möjligheter i livet. En era i ditt liv tar slut för att något nytt ska ta kunna ta sin plats. Om du tycker att du trampat länge på samma ställe välkomnar du säkert att det äntligen händer något i livet. Du har en trygg grund att skapa det nya utifrån, eller så behöver skapa dig en trygg grund för att gå vidare i livet. Nya möjligheter kan plötsligt dyka upp, håll dina ögon öppna för vad som kommer till dig.

Orakelkortens budskap (Circle of life)
Allt är möjligt. Håll dig själv i balans och var öppen för vad livet för med sig till dig. Livet går hela tiden i cykler och nu är det dags för en ny cykel i ditt liv. Följ livets rytm, streta inte emot. Kortet säger att de fyra vindarna kommer att få dina drömmar att bära frukt. Oavsett vad som har bekymrat dig så är det nu på väg att bli förändring till det bättre, låt förändringens vindar blås in i ditt liv och blåsa bort de bekymmer som du har haft.

Änglakortens budskap (Astara)
Njut av livet, säger änglarna. Du har i ditt liv nöjt dig med mindre än du är värd. Nu är det dags att ta del av universums överflöd. Släpp ditt motstånd och be änglarna om hjälp, först då kan de ingripa. Astara säger att du förtjänar det bästa, så sträck dig efter stjärnorna. Ju mer du tar emot, ju mer kan du ge till andra, och därmed uppfylla ditt livssyfte.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu händer mycket på kort tid, bli inte rädd! Att lämna det gamla för något nytt kan verka skrämmande till en början, men nu är det tid att släppa dina gamla bekymmer för att fortsätta i livet med nya möjligheter. Det är tid för dig att få det du är värd, var öppen för nya intryck som kommer till dig och ta del av det överflöd som universum vill erbjuda dig. Be änglarna om hjälp om du är osäker på din egen förmåga, de hjälper dig om du ber dem. Följ livets rytm så blir allt till ditt bästa.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *