Behovet av självförverkligande

Alla bär vi innerst inne på den där underbara drömmen att nå den inre tillfredsställelsen av självförverkligande. Du kanske inte alltid hinner tänka på det eller du kanske inte ens erkänner att den finns där, men det gör den.

Alla har vi någon form av dröm eller önskan, det är inte säkert att vi tror på att den kan bli verklig, utan vi låter den finnas där mer som en utopisk fantasibild. Och där kommer den att förbli så länge du inte ens försöker nå den.

Men det är ju lätt att säga att du ska sätta fart för att nå den där onåbara drömmen, hur ska det gå till när du har hundra andra saker att tänka på, kanske du tänker. Och absolut, jag håller med dig. Men precis som vem som helst så äger du ditt eget liv, bara du, och det är bara du som kan göra förändringar i ditt liv som leder dig dit du vill.

Det är först när du ger upp din dröm som den dör, den kommer inte att komma ett steg närmare dig. Så fortsätt att tro på den dröm som du har och kämpa för att nå den. Du kanske inte kan nå den inom närmaste året, men en dröm lever så länge du ger den energi, och ju mer du kämpar för att ta dig dit så ökar också chansen för dig att faktiskt nå ditt mål.

Att nå sin dröm är att nå sitt självförverkligande, att bevisa för sig själv att det faktiskt är möjligt att nå dit man själv önskar. Ingen dröm är för stor och ingen vision är för liten. Fortsätt tro på dig själv och din dröm, den ger dig styrka genom livet.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *