Visdomskort v.48

Ge en speciell julklapp till dig själv eller någon annan, vad säger tarotkorten ”Hur blir ditt 2020?”
För köp av presentkort maila: madeleine@framtidsvision.com

Tarotkortens budskap (Ace of Earth)
Essen representerar alltid något nytt, en ny början eller någon form av förändring. Den kraftfulla kronhjorten förmedlar att det kan ha med någon form av erbjudande att göra, som kan komma till dig. Var vaksam på vad som kan dyka upp på din väg.

Även fjärilarna på bilden förmedlar förändring, att gå från ett stadium i utvecklingen till en ny nivå. Det är dags att gå vidare i livet nu. Inom vilket område vet dock bara du själv, tveka inte, nu är det den rätta tiden. Det är positiva förändringar som är på ingång. Ta emot av det universums överflöd erbjuder dig.

Orakelkortens budskap (Spirit of Water)
Lita på din instinkt, gå på den känslan som känns rätt och du är på rätt väg. Lyssna till dina drömmar och ha tillit till att de hjälper dig vidare i livet.

Vattnet symboliserar rening, gör dig av med det som inte tjänar i ditt liv. Städa ur ditt hus, din kropp och ditt sinne. Gör dig av med ofruktsamma tankar, gör plats för det nya, du kommer att helas känslomässigt. Låt dessa helande energier få expandera i hela din kropp.

Vattnet hjälper dig i din rening, lägg märke till allt vatten du kommer i kontakt med och känn den rening som du får. Det kan vara genom regn, dimma, fukt, moln, frukt, grönsaker osv. Drick ett extra glas vatten och var tacksam för den rening det representerar. Koppla gärna av nära vatten, det går lika bra vid en sjö som i ett bad eller en dusch. Var uppmärksam på din känslostämning och hur den förändras i vattnets närhet, var vaksam på dina drömmar.

Änglarnas budskap (Arielle)
Din andliga medvetenhet och spirituella öppenhet utvecklas just nu. Mirakler och mystiska erfarenheter sker inte av en slump, änglarna finns där och hjälper dig på vägen. De hjälper dig om att bli medveten om att du är en del av något större, att du har en betydelse och en mening. Var inte rädd för det som sker, var inte rädd för att vara annorlunda, allt är rätt.

Änglarna ber att du hjälper dem genom att sända ditt inre kärleksfulla ljus till dem som behöver det som mest. Det kan vara till en plats, en växt, en situation, en person eller ett djur. Bara genom att tänka att du sänder ditt kärleksfulla ljus så är det gjort, du är en jordängel. De himmelska änglarna tackar dig för din hjälp.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Det nya kommer att uppenbara sig och manifestera sig i ditt liv. Genom att följa din inre känsla så kommer allt att bli till det rätta. Var vaksam på vad som kommer till dig och drick vatten för att rena din kropp, själ och sinne.

Nu är det dags för rening på flera nivåer, både yttre och inre. Gör dig fri från sånt du inte längre behöver och öppna upp för att ta emot den kärleksfulla healing som du gör plats för.

Använd din egen inre kärlek och skicka en kärleksfull tanke till någon som behöver den, så utför du ditt eget arbete här som jordängel. Var tacksam över dina gåvor och kom ihåg att du gör skillnad!

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *