Bli en vinnare!

Seglar du till den hamn som du önskar eller är du som en båt på drift? Det är du som står vid rodret så det är du som bestämmer. De val du gör idag påverkar din morgondag, så välj klokt. Det är du som är vinnaren eller förloraren utifrån dessa val.

Hur ser du på dig själv idag, är du en vinnare eller en förlorare? Förmodligen kanske du känner dig som lite av varje. Du kanske är en vinnare på ett område av ditt liv, t ex kärlek och familj, samtidigt som du är förlorare på ett annat område t ex ekonomi. Oavsett hur du ser på dig själv idag så har du själv skapat det liv du idag lever, antingen genom aktiva val eller passiva val beroende på omgivning och förutsättningar.

Jag hoppas självklart att du känner dig som en vinnare. Fokusera gärna dina tankar på det som du är nöjd med, de val som har blivit rätt i livet och var tacksam över dem, de genererar en positiv energi i dig som är gynnsam för din framtida process.

Fundera sedan på val som inte har blivit så bra och dra lärdom från dessa. Se det positiva i vad dessa val har bidragit med och vad de lärt dig på livets resa.

Vilka val behöver du göra idag för att livet ska bli ännu bättre för dig? Vad behöver du förändra, vad kan du förändra, vilka möjligheter har du, vilka kontakter har du eller behöver du ta? Inventera din egen livssituation för att din framtida aktiva val ska bli så bra som möjligt och leda dig så rätt som möjligt.

Om du istället väljer att släppa rodret så driver du som en övergiven båt vind för våg. Du har ingen aning om vilken hamn du till slut kommer till eller om den hamnen kommer att tillföra något positivt till ditt liv. Risken är att du strandar helt och kommer ännu längre ifrån det liv som du önskar leva.

Visst är det skönt att ibland slippa tänka och bara vara, men när det känns betungande så handlar det om dina bör, måsten och ska som du själv skapar på vägen. Det är inte dessa energislukare som ska styra ditt liv.

Det är genom medvetna val för att nå dina mål som du upplever en inre tillfredsställelse och lycka. När du vet vart du ska får livet både mål och mening, det blir med andra ord både innehållsrikt och levande. Du blir energipåfylld och känner dig både stark och motiverad. Det är den vägen du ska följa i livet, så fatta rodret och styr båten mot den hamn du själv önskar så blir du din egen vinnare.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *