Vad är ditt lyckopiller?

När samhället ger plats för självförverkligande och du inte vet vad du vill, då uppstår en inre känsla av disharmoni. Du känner dig, olustig, orolig, håglös, ångestfyll osv. Vilket i det långa loppet kan leda till en depression.

Först då börjar kanske sökandet på en lösning, men inte på själva problemet utan på en quick fix, för att bli fri från ångesten och depressionen. Det sker dagligen i vårt samhälle, när en halv miljon människor i detta land äter antidepressiva medel. Det i sig är ett tecken på att något har gått snett i samhällen. Men ingen hinner ta reda på varför när livet fortsätter att snurra på i full fart.

Alla är upptagna med sitt och det finns ju trots allt ett piller som räddar tillvaron. Problemet med pillret är dock att det inte ger någon långvarig effekt eller överhuvudtaget ger någon som helst behandling av själva problemet.

För att gå till botten med sina ångestfyllda känslor krävs mer arbete än ett piller kan ge. Det viktigaste är dock att du ägnar dig åt något som du älskar och tycker om, det är som balsam för både kropp och själ.

Jag såg nyss en av mina klienter som hade lagt ut sitt lyckopiller på sociala medier, det bestod av körsång. Där kan man snacka om ett hälsosamt lyckopiller som hjälper själen att läka inifrån.

Känn efter vad som får dig att må bra. Välj att sysselsätta dig med det som känns rätt i ditt hjärta, din kropp och själ. Avsett tid för ditt eget lyckopiller och njut av att leva det liv som du önskar.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *