Vem är du?

Kan du med lätthet svara på den frågan? Det kan inte jag. För om du istället för att se dig själv på ytan tittar under ytan, vem är du då? Är du ditt namn? Är du ditt yrke? Är du en man? Är du en mamma? Är du en ålder? Vad är det som ingår i vem du är egentligen?

Jag tänker att du är mer en bara det som finns på ytan. Om du verkligen tänker efter vem du är, vad blir svaret då? Är du omtänksam, inlyssnande, älskvärd, glädjerik, positiv eller kanske egoistisk, målinriktad, självupptagen osv?

Det kan vara bra att fundera på vem du är och vem som skapat den du är. Har du skapat dig själv eller är du en produkt av omgivningens projiceringar?

Du kanske tror att du har skapat dig själv, men är du då nöjd med ditt arbete? För du har väl inte skapat en person som du inte vill vara, om du har skapat dig själv menar jag.

Eller om vi vänder på det hela, du kanske är helt oskyldig till hur ditt liv ser ut och vem du är. Du kanske tänker att det beror på alla möjliga människor som funnits med i ditt liv, de har skapat dig.

Men stopp ett tag. För att du ska må bra ända in i själen måste du själv först ta reda på vem du är. Och om du inte är nöjd med ditt eget svar så behöver du fundera på vem just du skulle vilja vara och hur du ska agera för att bli den person som du önskar. Som vuxen är du ansvarig för det liv som du själv skapar, du kan inte skylla det på någon annan. Men ta hjärna hjälp och stöd när du känner att du behöver det.

Genom att lära känna dig själv på djupet och verkligen veta vem du är så stärker du även din självkänsla eftersom tryggheten hos dig ökar. En person som hela tiden lever upp till sin omgivnings förväntningar förminskar både sig själv och sin självkänsla. Så var den person som du vill vara, och lev det liv som du själv väljer.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *