Visdomskort v.51

Ge en speciell julklapp till dig själv eller någon annan, vad säger tarotkorten ”Hur blir ditt 2020?”
För köp av presentkort maila: madeleine@framtidsvision.com

Tarotkortens budskap (Fortune´s Wheel)
Känn hur glädjen och lyckan är med dig denna vecka. Du har så många möjligheter och ditt liv är välsignat. Var tacksam för det liv som du har skapat dig och känn hur lyckan ler mot dig.

Följ livets rytm och det som känns rätt i ditt hjärta, lyckans hjul är även livets hjul och ett starkt ödeskort. Följ din inre längtan, se med ditt inre barns ögon, låt livet gnistra och vara magiskt. Lyckan kan endast bringas dig om du följer med i livets hjul, försök inte att motarbeta utan följ bara energins flöde och lyckans öde blir ditt.

Orakelkortens budskap (Spirit Keeper of the West)
Kortet säger att nu är det dags för förändring, släpp det gamla för att göra plats för det nya. Lita till din inre känsla och följ ditt hjärta. Var inte rädd om du känner förvirring i livet just nu, allt är på väg att lösa sig. Ur kaos föds positiva förändringar.

Den här veckan avslutas med vintersolståndet, det betyder att ljuset åter kommer att vända sig till oss. Vi avslutar denna mörkaste årstid och blickar framåt, det blir en ny början.

Precis som träden släpper sina löv på hösten, vilar och hämtar ny kraft under den mörka tiden på året, och sedan öppnar upp för en ny början, behöver även du göra för att kunna gå vidare i livet. Släpp det gamla och bjud in det nya som kommer till dig.

Släpp dina begränsningar och blockeringar, och låt solens återkomst bringa nytt ljus i ditt liv. Låt energierna i din kropp flöda utan avbrott, njut av att bara vara.

Änglarnas budskap (Ärkeängel Rafael)
Ärkeängel Rafael är helandets ängel, han hjälper dig att hela det du behöver. Oavsett om det är fysiskt, psykiskt eller andligt som du behöver helas så behöver du bara be ärkeängel Rafael om hans hjälp. Han omringar dig med sin smaragdgröna helande energi, han hjälper dig även att hela andra som finns omkring dig. Be om hans hjälp och i samma ögonblick är han med dig.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Njut av den tid som är, njut av att bara vara, njut av att just du är du. Var tacksam över ditt liv och följ din inre intuition så ler lyckan mot dig. Gör plats i ditt liv för det nya genom att städa ut gamla känslor, blockeringar, materiella saker och allt annat som inte längre fyller någon funktion i ditt liv.

Låt dina inre energier flöda, ta hjälp av helandets ärkeängel Rafael om du känner blockeringar i din kropp eller sinne. Lika fort som du ber om hans hjälp omsluter han dig med den smaragdgröna helande energin.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *