Visdomskort v. 50

Ge en speciell julklapp till dig själv eller någon annan, vad säger tarotkorten ”Hur blir ditt 2020?”
För köp av presentkort maila: madeleine@framtidsvision.com

Tarotkortens budskap (3 of Fire)
Du är på gång, använd din inre kraft och energi till att yttre skapa och vara kreativ. Skapa dig själv en plats att må bra på, låt din kreativitet flöda och få dig att må bra. Du lyser upp tillvaron för fler än dig själv, du är ljuset i många människors liv. Genom din kreativitet visar du andra vägen framåt, du är en ljusbärare i mörkret. Var trygg och viss i dig själv att det du gör är det rätta. Fortsätt framåt på den väg du går och ditt hjärtas önskan kommer att uppfyllas. Möjligheter kommer att dyka upp på den väg du har valt utifrån ditt hjärta.

Orakelkortens budskap (Gathering your tribe)
Slappna av och njut, du har så mycket kärlek omkring dig. Kommunicera utifrån ditt hjärta, du kan känna dig både lugn och trygg så länge du är sann mot både dig själv och din omgivning. Det är dags att tänka på dig själv. Alla som älskar dig kommer hela tiden att finnas runt dig och ge dig det stöd som du behöver. Lägg ingen energi på falska människor eller såna som tar din energi. Umgås med dem du älskar och fyll på dina egna energier. Umgås med dina vänner, din familj och människor som är likasinnade med dig. De ger dig större lycka och glädje i livet. Njut av att just du är du!

Änglarnas budskap (Atena)
Var inte rädd för din egen kraft eller att du skulle skrämma bort människor i din närhet. De ärliga människorna finns kvar i din närhet, om någon blir rädd och flyr så var den inte rätt person för dig.

Atena hjälper dig med att uppbåda din egen kraft och stärker därigenom dina relationer, ditt självförtroende och ditt livssyfte. Du kan inte missbruka din kraft så länge den kommer från ditt hjärta. Genom att vara kraftfull och balanserad i dina energier stärker du dina helande och mediala förmågor. Du är en stark och kraftfull ljusarbetare.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Den här veckan går sannerligen i ljusets tecken. Kom ihåg att alla dina val påverkar fler än dig. Du är en förebild för många omkring dig, du är en skapare av den framtid som kommer. Använd din inre kraft för att gå vidare på din väg som du har valt, du kommer att få all kärlek och allt stöd som du behöver på denna väg. Var bara sann mot dig själv och ha tillit till att allt blir till det bästa. Umgås med likasinnade och fyll på dina energidepåer, det är inget dåligt i att sätta sig själv främst. Ibland behöver man bara tänka på sig själv. Eftersom det är du som är ljuset så kommer människor i din närhet följa dig på den väg som du vandrar. Utgå från ditt hjärta och var sann mot dig själv och andra så kommer nya möjligheter att komma till dig på din väg. Fortsätt framåt i kärlekens tecken!

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *