Visdomskort v.52

Ge en speciell julklapp till dig själv eller någon annan, vad säger tarotkorten ”Hur blir ditt 2020?”
För köp av presentkort maila: madeleine@framtidsvision.com

Tarotkortens budskap (Temtation)
Njut av julens överflöd, men låt dig inte luras in i onödig frestelse. Julen handlar om att ge och att få, inte att ta.

Låt den kärleksfulla glädjen och lyckan visa dig vägen, det är hjärtat som visar dig rätt, låt dig inte luras av enfaldiga tankar.

Njut av vällevnad, när den nu ges och dela med dig till nära, kära och andra behövande. Lev och njut utan skuld, känn dig fri, men var måttfull.

Orakelkortens budskap (Storyteller)
Låt magin sänka sig över dig, inget är väl så mysigt som när du kan krypa upp i soffhörnet och lyssna, läsa eller dela med dig av en spännande historia. Nu är tiden sannerligen rätt för det.

Hela denna helg bygger på de historier som har förts vidare genom tiderna. Skapa din egen tradition och berätta dina historier för kommande generationer. Låt julen vara en magisk tid, det är då som undren sker som bäst.

Bli din egen historieberättare och skapa den tillvaro som du önskar. Du skriver din egen bok, så låt livet innehålla precis alla ingredienser som du önskar, kärlek, lycka, spänning och magi mm.

Lev sedan som du lär så kommer magin att uppenbara sig för dig, kom ihåg att det är du som är hjälten i din egen historia.

Änglarnas budskap (Raye)
Det här kortet vill förmedla till dig att motion och fysisk rörelse är viktigt för att du ska må bra och för att du ska kunna göra verklighet av dina drömmar, önskningar och avsikter.

Anpassa motionen så den fungerar för dig, ett yogapass, en promenad eller om du gillar ett gympass. Den energi som du skapar genom fysisk aktivitet får dig att orka mer och öppnar upp dig för mer kreativa idéer.

Yoga kan hjälpa dig att rena dina chakran (energikanaler), vilket leder till en bättre inre balans i kroppen, samt att du lättare tar emot den inre vägledning som änglarna sänder till dig. Du lyssnar lättare inåt.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Den här veckans kort handlar om att njuta och ta del av livets magi. Att både inse hur mycket överflöd du har i ditt liv och samtidigt vara måttfull. Att både njuta av all den goda maten, men också komma ihåg att motion är viktigt.

Släpp all din stress och kryp upp i soffhörnet med en bra bok, själv eller kanske tillsammans med dina barn. Så många spännande julhistorier som det finns, eller varför inte skapa din egen.

Njut av den magi som juleveckan för med sig, undrens tid är ännu inte över.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *