Allt börjar på insidan

Hitta dig själv och finn din inre styrka. Ge dig tid för kärlek och passion. Bara blunda för en stund, dra några djupa andetag och slappna av. Känn närvaron av nuet och känn hur fridfullhet och stillhet sprider sig i hela ditt väsen.

Hur mår du, ditt självförtroende och din självkänsla? Känner du trygghet och tillit, är du självsäker och tror på dig själv?

Vi kan alla leva ett ytligt, glamoröst och lyckligt liv på sociala medier. Men i det verkliga livet sitter inte lyckan på utsidan utan allt börjar på insidan.

För ett lyckligt liv är det viktigt med en inre balans. Att kunna känna kärlek, glädje och trygghet. Att kunna ge och få bekräftelse.

Hur mår du på insidan? Ger du din insida lika mycket uppmärksamhet som din utsida? Vad är viktigast i längden, för dig? Ett snyggt yttre med ett krackelerat inre eller en inre balans och skönhet som strålar ut?

För en inre balans behöver du älska dig själv, vara tacksam och se det positiva i livet. Så stanna upp och lev i nuet, känn fridfullheten och stillheten. Allt börjar på insidan.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre balans och hitta din inre styrka så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *