Lova inte för mycket

Nyårserbjudande:
Låt ditt 2020 få en kraftfull start. Om du bokar ett startpaket om tre coachingtillfällen får du det första tillfället gratis och det andra till halva priset. Erbjudandet gäller om du anmäler ditt intresse innan nyår.
Maila till madeleine@framtidsvision.com, om du vill läsa mer om coaching besök www.framtidsvision.com

När julfirandet nu är över för denna gång, närmar sig nästa firande med stormsteg. Ett nytt år är på ingång, och inte bara det utan ett helt nytt decennium. Vad vill du fylla det med?

Många är det som nu tänker avlägga ett nyårslöfte, nu är det dags att börja träna, sluta röka eller bli den perfekta partnern. Oavsett vilket löfte du tänker ge, så kom ihåg att det är bara dig själv du lurar om du inte har karaktär nog att följa ditt eget löfte.

Det gäller bara att sätta ett realistiskt löfte. fundera över vad som är målet, varför ska du avge just det löftet, vad ska det leda till i slutänden?

Om du kan motivera dig tillräckligt mycket att nå ett visst mål så är chansen större att du klarar av att hålla det löfte som du gett.

Men kom ihåg att den yttre eller synliga förändring som du vill uppnå alltid börjar inifrån. Det betyder att du i ditt sinne och hjärta behöver vara överens med dig själv om den förändring som ska ske. Du behöver vara medveten om vilka uppoffringar eller vilket arbete som krävs av dig för att nå ditt mål. Utan en medveten förändring från din sida kommer du troligtvis inte ha kommit någon vart till nästa nyår.

Frågan att ställa dig själv är med andra ord, vilket liv vill du leva och hur vill du leva ditt liv? Omgivningen omkring dig kommer inte att förändras och anpassas efter dig bara för att du vill det. Du måste börja med dig själv, skapa den förändring som du själv önskar, och därigenom även kunna påverka den omgivning som du har omkring dig.

Låt det kommande decenniet bli det bästa hittills i ditt liv, om du ser tillbaka på de senaste tio åren som det här decenniet har varit, vad tar du med dig då? Är det lärdom och kunskap som livet har gett dig, är det människor som berikat ditt liv, är det upplevelser eller är det saker och prylar?

Ta med dig det som berikat och berikar dig och lämna resten där hän för att göra plats för det nya underbara som du ska fylla dina nästkommande tio år med.

Jag önskar dig all lycka med det kommande året och det nya decenniet.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå dina mål och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *