Visdomskort v.1

Varför inte ge en Nyårspresent till dig själv eller någon annan, vad säger tarotkorten ”Hur blir ditt 2020?”
För tidsbokning eller köp av presentkort maila: madeleine@framtidsvision.com

Tarotkortens budskap (8 of Air)
Se tillbaka på det gamla året och kanske på hela det senaste decenniet, nu är det dags att släppa taget om det gamla för att kliva in ett nytt år och ett nytt decennium. Vad tar du med dig och vad lämnar du där hän? Gör plats för det nya bättre som universum nu öppnar upp för. Lev inte i en illusion av lögner, det gagnar ingen, allra minst dig själv. Nu är det dags att öppna upp ögonen för det liv som du verkligen vill ha. Våga gå framåt, ingen annan än du kan ta dig an det nya året så som du vill. Nu kommer chansen till dig, ta den!

Orakelkortens budskap (Talking Stick)
Låt din sanning komma fram, själen älskar sanningen. Dela med dig utan att tveka av din egen sanning. Genom att uttrycka dig helar du både dig själv och andra. Det är inte tid för dig att tveka eller vara blyg. Genom att våga gå framåt, visa din livskraft och säga din sanning så kommer du att inspirera och stärka andra, det är dags nu. Tala ur ditt hjärta, där lever sanningen som kan hela både dig och andra när du sätter ord på den. Det kanske är tid för ett klokt nyårslöfte eller ett nyårstal utifrån ditt hjärta.

Änglarnas budskap (Ärkeängel Rafael)
Ärkeängel Rafael är helandets ängel, han hjälper dig att hela det du behöver. Oavsett om det är fysiskt, psykiskt eller andligt som du behöver helas så behöver du bara be ärkeängel Rafael om hans hjälp. Han omringar dig med sin smaragdgröna helande energi, han hjälper dig även att hela andra som finns omkring dig. Be om hans hjälp och i samma ögonblick är han med dig

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu kommer en ny tid, ett nytt år, ett nytt decennium, en ny era, dags att släppa det gamla och göra plats för det nya. Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska gå vidare, men använd dig av sanningen i ditt hjärta. Genom att prata med nära, kära och andra som finns omkring dig och sätta ord på din innersta önskan och din egen sanning så kommer alla svaren till dig. Den sanning som kommer att bli din ledstjärna och hela både dig och andra. Är du rädd eller behöver hjälp för att komma vidare så be Ärkeängel Rafael om hjälp.

Kanske du ska avlägga ett nyårslöfte som har en helande kraft och är en inspirationskälla för fler, eller kanske du ska starta upp eller jobba vidare med ett projekt som du redan påbörjat. Oavsett vilket, välj från ditt hjärta och skapa din egen sanning.

Jag önskar dig all lycka under 2020!

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *