Framtidens mål

Låt hoppets stjärna stråla över dig och låt dess ljus leda dig in i det okända 2020. De flesta människor lever på hoppet om ett bättre liv när ett nytt år närmar sig och det kanske blir ännu tydligare när vi nu lämnar 10-talet för att kliva in i 20-talet, ett helt nytt decennium.

Det är som att kliva in i ett nytt oskrivet kapitel i en bok, och du har makten att fyll ditt kapitel med precis vad du vill. Känn hoppets magi och använd den kraften när du ser din kommande framtid för dig i ditt inre och skapar ditt eget livskapitel. Vad finns där, hur ser det ut?

Hemligheten ligger sedan i din uthållighet, låt dig inte tappa tron då du kanske känner uppgivenhet över att det inte blev som du tänkte. Var istället bestämd över vilken förändring du vill se och vad du behöver göra för att det ska bli så. Agera utifrån ditt hjärta och skapa ditt magiska liv som du önskar.

För att lyckas och hålla i din dröm så är det bra med smarta mål. Smarta mål är specifika, mätbara, attraktiva, realistiska, tidsbestämda och accepterade. Första bokstaven i varje ord bildar det nya ordet smarta.

Tänk på att alla mål som du sätter upp ska utgå från dig själv, det är bättre att börja med en mindre förändring, ett litet kort mål, som du verkligen kan lyckas med. Om du sätter upp för många mål kanske bördan för förändring blir övermäktig och det är då som du kan tappa tron på dig själv och bli både uppgiven och nedstämd.

Skriv nya korta mål i ditt nya kapitel och känn känslan av att hela tiden lyckas när du går framåt på din livsväg i det ännu oskrivna 2020.

Jag önskar dig all lycka med det kommande året och det nya decenniet.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå dina mål och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *