Visdomskort v.15

Tarotkortens budskap (Hermit)
Eremiten är verkligen ett talande kort i dess tider, när vi ska hålla oss både hemma och på avstånd från varandra. Men eremiten påvisar också behovet av att ett tillbakadragande från det hektiska livet är nödvändigt. Kroppen och sinnet behöver gå ner på lågvarv för att kunna återhämta sig och för att du helt enkelt ska må bra. Att stanna upp och känna inåt, lyssna till tystnaden och kanske finna dig själv i nya tankebanor är av godo.

På bilden är dörren till eremiten stängd, det är din dörr. Ovanför dörren hänger nycklar, men bara en är rätt. Det kanske är dags att hitta den där rätta nyckeln nu till ditt innersta, du kan bara finna den när du befinner dig i total stillhet. Så stilla ditt sinne och lyssna inåt så kommer den hemliga dörren att öppnas för dig.

Med hjälp av en time out så öppnas nya perspektiv upp. Livet är magiskt.

Orakelkortens budskap (Great mystery)
Ha tillit till att allt som sker hör till universums gudomliga plan, och kommer att bli till det bästa. Även om du just nu inte kan se framtiden så lita till att den kommer att lysas upp för dig.

Dina tankar är universums lag, så var vaksam på vad du tänker och önskar. De frön du sår i form av tankar eller handlingar kommer att växa och ta form. Så tänkt positiva tankar och utför kärleksfulla handlingar så kommer kärleken med full kraft tillbaka till dig. Men kom ihåg att allt som växer måste få ta sin tid. Det du sår i din trädgård idag är inte moget imorgon. Sköt om din inre trädgård så får du den vackraste och mest prunkande framtiden.

Änglarnas budskap (Ärkeängel Rafael)
Ärkeängeln Rafael är helandes ängel, han kommer nu för att hjälpa människan att hela. Han helar både människan men även planeten, och allt som behöver helas. Han omger oss med sitt smaragdgröna sken och det sjuka absorberar denna energi.

Den gröna färgen har en fantastisk kraft, för att komma den närmare och lättare ta emot den, vistas då i naturen. Där finns dessa energier naturligt och de hjälper dig att helas. Be även Ärkeängeln Rafael om hjälp så blir kraften mångfalt.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Korten visar starkt på det behov vi har just nu av att isolera oss, men inte för att känna uppgivenhet, utan för att åter hitta tillbaka till oss själva och kära känna den urkraft som finns i varje individ. All klokhet och visdom, som göms i varje människa, men som inte kan få ta plats i det vardagliga stressiga samhället, kan nu få blomma ut.

Använd din inre visdom och lita till att allt blir till det bästa. Gå ut i skogen och känn den helande kraften, låt Ärkeängel Rafaels smaragdgröna sken omsluta dig och hela dig utifrån och in.

Var i stillhet och hitta nyckeln till ditt innersta rum, där inne råder bara kärlek och stillhet, där är allt bra.

Så dina frön med en tilltro på en ljus och positiv framtid och ge dem sen den omvårdnad som de behöver.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *