Visdomskort v.25

Är du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap? Nu finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (7 of Air)
Det är okej att vara annorlunda, det är det som gör dig unik och det är det som är just din superkraft. Det är bara döda fiskar som följer strömmen. Fortsätt att vara den du är och låt även dina medmänniskor fortsätta att vara de dem är.

Se det unika som en styrka, det unika och annorlunda blir bara en svaghet när du dömer det till det. Om du dömer så är det du själv som förlorar eftersom du inte ser styrkan i det du inte förstår, det gör också att du inte kan utveckla den sidan hos dig själv eftersom du vänder den ryggen.

Låt det unika blomma, det gör att din självständighet och självkänsla växer. När du får finnas till på just dina villkor och kan motstå omgivningens tyckanden växer du som människa. Gå din egen väg och visa dina medmänniskor att ibland är det inte farligt att simma mot strömmen, det kan ju vara så att du upptäcker något helt nytt och fantastiskt som du annars skulle ha missat.

Orakelkortens budskap (Spirit keeper of the West)
Dags att gå vidare och förändra, släppa det gamla för att göra plats för något nytt. Ta med dig den skörd från det du i ditt liv har lärt dig och använd den kunskapen när du nu går vidare i ditt liv.

Lita till ditt hjärta, saker och ting kan kännas kaotiska när förändring sker, men kaos i sig leder till positiva förändringar, utan kaos skulle inget förändras.

Solen går ner i väster, för indianerna symboliserar det att en cykel tar slut och en ny tar sin början. Här gäller det att städa bort gammalt onödigt skräp, saker, personer, känslor, inställningar osv, allt som du inte tjänar på att bära med dig. Skörda istället frukterna av det liv du har levt och bär med dig dessa välsignelser som en styrka i ditt fortsatta liv. Genom utrensning gör du plats för ny tillväxt, utan utrensning får ingen tillväxt plats.

Om du vill ta hjälp av Spirit keeper of the West så kan du ställa dig i solnedgången med ansiktet mot väster. Låt solens strålar bränna bort de blockeringar som du har i ditt hjärta och låt dessa förvandlas till den renaste energi. Känn hur den rena energin flödar igenom ditt hjärta och genom hela din kropp.

Änglarna budskap (Bethany)
Ta hand om dig själv och unna dig lite välförtjänt avkoppling. Gör det du tycker om och njut av att bara vara. Du kanske behöver lite massage eller ett avslappnande bad eller varför inte ett besök på ett spa. Oavsett vad, så ska det vara något som gagnar just dig och får just dig att må bra.

Ibland behöver vi släppa livets plikter och rå om oss själva, just det säger ängeln Bethany att du ska göra nu. För att du ska orka att fortsätta ge till din omvärld så behöver du också fyllas på. Nu är det tid att fylla på dina batterier med ny ren kraft och energi.

Ängeln Bethany säger att du har fått en uppmaning från universum att ta hand om dig. Se till att skapa tid för avkoppling, det kommer göra att du känner dig lyckligare och du kommer att få en själslig ro. Det kommer inte bara att gagna dig utan även din omgivning.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu är tiden inne för att ge dig själv det du vill ha. Skäm bort dig själv och gör det du tycker om. Rensa ut allt ogräs för att göra plats för ny tillväxt och skörda dina mogna frukter från ditt liv.

Gå vidare i livet på den väg som känns rätt i ditt hjärta. Det kan handla om att skapa och vara kreativ, gör något lustfyllt för din själ, det kommer att berika både dig och din omgivning.

Se ditt unika jag som just din superkraft, den kan leda många i världen vidare. Någon måste våga gå genom kaos för att visa att det finns positiva förändringar på andra sidan. Någon kanske är just du.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *