Visdomskort v.24

Är du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap? Nu finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (Queen of Air)
Saker och ting börjar kännas lättare. Det är som att solens strålar bränner bort det som varit jobbigt.

Du ska tänka på att använda din egen inre visdom och sunda förnuft och inte fatta några överilade beslut. Innan du fattar ett beslut, oavsett vad det gäller, säger kortet åt dig att tänka igenom saken en extra gång.

Dina tankar är inne i ett uppklarnande skede, plötsligt så vet du bara, eller nya insikter kommer till dig. Du ser skillnad på rätt eller fel, sanning eller lögn, använd denna klarhet när du fattar nya beslut under den närmaste tiden. Lita på dig själv och din inre intuition, den vägleder dig rätt.

Orakelkortens budskap (White Buffalo)
Den vita buffeln representerar en ny början och en ny tid. Kortet står för en tid av mirakler och balans som ska uppnås. Den vita buffeln symboliserar en hög andlighet och visar sig mycket sällan. Vi lever nu i en föränderlig tid och det är dags för mänskligheten att ta ytterligare ett steg in i den andliga världen av högre energier och nya budskap.

Du är en av de kanaler som den vita buffelns ande använder för att uppnå denna fantastiska förändring som håller på att ske. Kämpa inte emot, utan lita på att allt blir till det bästa. Överflöd och säkerhet kommer strömma in i ditt liv, allt är möjligt. Du är en av de människor som kan bli utvald för att stå upp för andra eftersom du har stor andlig support.

Änglarnas budskap (Rosetta)
Du har fått till uppgift att skydda och hjälpa barn. Det kan vara dina egna eller andras barn, alla är lika viktiga. Det kan handla om små barn, men även unga människor i din närhet. Det kan vara nya barn och ungdomar som plötsligt kommer in i ditt liv, eller det kan vara ditt eget inre barn som behöver stärkas och hjälpas.

Genom dina kärleksfulla handlingar till barn och ungdomar stärker du även ditt eget inre barn. När du hjälper och stöttar andra växer din självkänsla och din kärlek till både dig själv och andra.

Barn är av naturen rättframma, ärliga, oskuldsfulla och glada. Låt dem fortsätta att vara det och gläd dig själv genom att skratta och umgås med barn och ungdomar i din närhet. Låt ditt inre barn stärkas av den enorma glädje som det medför.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort
En ny tid börjar, du ska vårda denna tid som ett nyfött barn. Precis som när du sätter ett frö i jorden som behöver vattnas och ses om för att det ska växa upp till en stark och ståtlig planta, så ska du omfamna den nya tid som du nu går in i.

Det är du som skapar din egen framtid, men du har också makten att påverka andra människors framtid. Gör kloka val, tänk igenom en extra gång när du fattar nya beslut. Lita till din magkänsla, lyssna inåt och bejaka samtidigt ditt inre barn. Framtiden är din, ta emot den med ett barn glädje och förhoppningar, och rensa bort eventuellt ogräs i din rabatt.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *