Visdomskort v.27

Om du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap så finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (10 of Air)
Frigör dig från negativa tankar och inre stress, släpp dina bördor och njut av livet. När du släpper det negativa så lättar hela du, livet känns enklare och du mår bättre. Fäll ut dina vingar likt en fågel och sväva på dina vingar vidare i livet. Ta dig tid att njuta av att bara vara.

Nu kan du frigöra dig från vardagliga mönster och med glädje och hoppfullhet vandra vidare på lätta fötter. Nu kan nya möjligheter och tillfällen erbjudas när som helst och du har förmåga att möta utmanande situationer på ett mer avslappnat sätt.

Orakelkortens budskap (Spirit keeper of the north)
Man kan undra varför detta snötyngds kort visar sig mitt i sommaren, men budskapet är egentligen glasklart. Om du tittar på kortet så ser du att det vilar ett lugn och en harmoni över bilden. Månen kastar sitt fridfull ljus över det mjuka snötäcket, allt är i frid och harmoni, och det är precis det som kortet vill förmedla till dig, inre stillhet.

Nu är tid för avkoppling och reflektion, en tid att bara vara och ta hand om din kropp och själ. Vänd dina sinnen inåt, bort från yttre stress, och känn hur din kropp och själ läker. Lyssna på dina drömmar och meditera, svaren inom dig väntar på att få bli hörda. Skapa nya drömmar för din framtid.

Änglarnas budskap (Isaiah)
Nu är det dags för en tid med nya idéer och situationer. Du är mogen för nya möjligheter och spännande livsförändringar. Stanna inte i det trygga utan var bestämd att möta dessa nya möjligheter.

Känn ingen stress eller press, precis som naturen växer i sin egen takt går du också vidare på livets väg och möter dina nya möjligheter och livsförändringar i precis rätt ögonblick. Var förvissad om att universum har en plan för just dig.

Änglarna gratulerar dig till den nya perioden som du är på väg in i, i ditt liv. Ängeln Isaiah finns med dig och vakar över dig under denna spännande livsförändring, och ger dig det mod och den säkerhet som du behöver.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Du har nu kommit till en period i ditt liv där du ska koppla av och ta hand om dig själv. Lyssna inåt så kommer nya idéer, tankar och visioner till dig. Svar som finns inom dig kan få bubbla upp till ytan och nya möjligheter öppnas.

Det är först när du låter dig själv slappna av och ta del av någon form av kontemplation, t ex genom meditation, men det kan även vara genom att läsa en bok i hängmattan eller någon annan lugnande aktivitet, som du kan släppa det gamla för att öppna upp för det nya.

Ta emot den nya perioden i ditt liv med glädje och tacksamhet, och njut av att leva just ditt liv. Förändringar kommer till dig när tiden är rätt och när du är mogen.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *