I nuet skapas framtiden

Nu har mer än halva året av 2020 gått. Blev det som du hade tänkt dig? Allt som händer och sker kan man inte själv påverka, men du har alltid möjlighet att förändra ditt eget sätt att vara, tänka och handla.

Om du ser tillbaka på det halvår som har gått finns det då något som du är nöjd med att du har klarat av? Är det något som du har presterat eller kanske en positiv förändring som du har gjort? Du kanske har tagit ett litet steg mot ett av dina framtida mål, man måste alltid börja någonstans.

Om du funderar över det halvår som är kvar av 2020, vad vill du fylla det med, vad vill du ha uppnått när det här året är slut?

Ibland och kanske allt för ofta är vi upptagna med alla våra måsten, bör och ska så att vi missar livet som sker under tiden. Som att springa runt i ett ekorrhjul hela dagarna, varv på varv och till slut inse att man inte alls har kommit vidare i livet utan står kvar på samma plats som tidigare.

Du kanske är nöjd med det och då är det bara att du springer vidare, men om du inte är nöjd då är det tid att stanna upp och reflektera över vilket eller vilka mål du vill nå. Vad är realistiskt och vad kan du göra just nu?

Livet är till för att leva och njutas nu, inte sen, imorgon eller någon annan dag. Livet pågår i detta ögonblick, så fyll ditt liv med levande och närvarande ögonblick och fundera över vilka små steg du kan ta för att komma närmare dina framtida drömmar.

Nuet behöver inte utesluta framtiden, det är nämligen i nuet som du skapar din framtid.

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *