Visdomskort v.28

Om du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap så finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (5 of Air)
Är det mycket tankar som far runt i huvudet just nu? Det ser ut som att du skulle behöva sorter upp dina tankar och stilla ditt sinne. Du måste inte alltid vara lösningsfokuserad och ha koll på allt. Det är okej att även hjärnan får ta lite semester ibland.

Fundera över vad du för tillfället kan släppa, vad du i alla fall inte kan påverka och vad som inte tillför dig någon energi och släpp sedan dessa tankar.

Fundera över vilka tankar som ger dig tillfredsställelse, ger dig nya idéer och får dig mer kreativ. Behåll dessa och följ den energin som ger dig positiv energi. Du kanske bara ska lata dig i hängmattan eller du kanske mår bäst av att baka bullar. Oavsett vad så är det den energin och dessa tankar som får dig att må bra som du just nu ska värna om.

Du är nu i en period där du behöver sätta dig själv först, även om inte alla andra håller med dig. Du har dock inte ansvar för var andra tycker och du behöver heller inte anpassa dig efter det. Njut av livet och ta hand om dig själv.

Orakelkortens budskap (Ancient Forest)
Naturen är bästa medicinen, visst är det underbart med sommar och sol, men även ett sommarregn kan vara underbart. Regnet tillför ny växtkraft till naturen och när solens strålar återigen lyser är kraften dubbelt så stor.

Rör dig i naturen, känn dess energier, andas in den rena luften och njut av att bara vara. Naturen helar dig och får dig att växa och må bra. Naturen hjälper dig att komma i balans både mentalt, fysiskt och själsligt.

Har du inte tillgång till en skog, så kanske det finns en park eller annat grönområde i din närhet. Ta av dig skorna och gå barfota i gräset, det gör att du lättare kommer i kontakt med jordens krafter och läker dig snabbare inifrån och ut. Kortet uppmanar dig att ta hand om hela dig själv, naturen finns där och hjälper dig.

Änglarnas budskap (Serephina)
En lycklig förändring kommer att ske i din familj. Processen kan kännas kaotisk, men var inte rädd, det är bara förberedelse inför den lyckliga förändring som är på väg till dig och din familj.

Förändringen kan föregås av rättframma diskussioner och nya sanningar kan komma upp till ytan, det är nödvändigt för att denna process ska kunna ske. Det handlar om att rensa ur det gamla för att göra plats för det nya.

Förändringen som sker är universums lag, en gudomlig befallning. Släpp eventuell oro och be ängeln Serephina om hjälp för att komma vidare i processen. Lyckan är på väg till dig.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu är tid att ta hand om dig själv på alla plan. Du ska sätta dig själv främst och hämta ny kraft och energi i naturen och i det som du tycker om att göra. Njut av livet så läker du dina gamla sår.

Något nytt är på väg till dig, det är därför du inte ska stanna upp i gamla tankar och mönster som inte tillför dig något. Släpp det som du inte har behov av och följ ditt hjärta i vad du företar dig.

Ju snabbare du släpper gamla ok, ju snabbare kan universum föra in det nya och bättre i ditt liv. Bromsa inte livet utan försök att följa livets flöde och ta vara på att bara vara.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *