Visdomskort v.31

Tarotkortens budskap (High Priestess)
Översteprästinnan står för det inre, det är dags för dig att känna inåt. Känn efter vad som känns rätt och vad som känns fel. Hon ber dig att vända dig mer inåt för att skapa en inre balans.

Vissa saker är inte menade att vara kända för intellektet utan måste upplevas genom intuition. Kortet ber dig att lita på din inre känsla och veta att du är sammanlänkad med en högre källa av visdom.

När du följer ditt hjärta så öppnar sig ett inre klarseende för dig och nya möjligheter och vägar uppenbarar sig. Du kommer vidare i livet på den väg som är menad. Den vägen ska kännas rätt i hjärtat.

Stanna upp och fundera över vad du mår bra av, vad är det som ger ditt liv mening om du känner längst in i ditt hjärta? Det är det som värmer i hjärtat som är det rätta för dig, det är den vägen du ska gå.

Du lever i en tid där mysterier kommer uppenbara sig och du kommer växa som människa.

Orakelkortens budskap (Ancient Forest)
Hämta kraften i naturen, den är full med energi som den gärna delar med sig av. Gå barfota i gräset, krama ett träd, lägg dig i mossan, eller bara njut av att vara i naturens överflöd. Du kanske hittar lite svamp.

Skogens energier helar dig inifrån och ut, den ger dig styrka och ett inre växande. Du har en enorm osedd , men otroligt äkta, support omkring dig. Skogen och naturen är full av dem. Sträck på dig så räcker din ande hela vägen upp till himlen.

En enkel övning är att du ställer dig och föreställer dig att du är ett träd, låt dina rötter växa långt ner i marken från dina fötter, och låt din trädkrona sträcka sig lång upp mot himlen. Be om och tag tacksamt emot energi från både himmel och jord, du kommer att fyllas med ett inre lugn och efteråt kanske nya insikter plötsligt dyker upp från ingenstans.

Änglarnas budskap (Grace och Antoinette)
Ett missförstånd verkar behöva helas, försök att se det från den andra personens perspektiv, så får du en annan synvinkel på det hela.

För att du ska kunna hela den här situationen så behöver du släppa ditt grepp om dömandet. Det är väldigt lätt att skylla på någon eller några andra, men det löser inte din situation.

Den här situationen kan ha uppstått för att du behöver rensa ur ditt ego. Försök att se det den andra personens styrka och godhet, då framkallar du det gudomliga ljuset i dig själv och i situationen.

Du vinner inte på att projicera dina skuggsidor. Affirmera att du är villig att släppa taget om den del som irriterar dig och låt allt bli till allas bästa. Änglarna kommer att hjälpa dig att lösa denna situation.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomkort:
Vad är värt att leva för, vad får dig att växa? Känn inåt och följ ditt hjärta. Hämta kraft och energi i skogen, det får dig att växa som människa.

Använd din klokhet och godhet till att förlåta andra, ingen är perfekt. Du vinner inte på att lägga skulden hos någon annan när du kan förlåta själv.

Använd ljuset i dig både till att själv hitta rätt, men även visa andra var vägen går. Övervinn egots mörka sidor och tankar, den vill endast vilseleda dig från din rätta väg.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *