Visdomskort v.32

www.framtidsvision.com

Tarotkortens budskap (Fortunes Wheel)
Lyckans hjul eller livet hjul, som det också kallas, visar sig denna veckan. Det är ett starkt ödeskort som visar på att någon förändring eller något nytt är på ingång. Det kan innebära att du har beslut framför dig som behöver fattas, men du behöver inte oroa dig, allt kommer att bli för ditt bästa när det här kortet visar sig.

Alla bitar faller på plats vid rätt tid och rätt tillfälle, livet är perfekt. Streta inte emot utan följ livet flöde, livets rytm, livets hjul. Ha tillit och allt löser sig, ödet uppenbarar sig och din medvetenhet ökar, njut!

Orakelkortens budskap (Spirit of air)
Lyssna till dina egna tankar och idéer, ny inspiration kan komma till dig på lätta vingar, genom en vindpust eller lätt bris. Vad säger dina drömmar? Du kan få meddelanden och inspiration genom dessa, se till att lyssna.

Du kommer att få större klarhet då din perception expanderar just nu. Du ombeds se på livet ur ett större perspektiv. En högre visdom viskar till dig, öppna dina sinnen och se situationen i ett nytt ljus.

För att rena dina sinnen och lättare bli mottaglig för denna expansion säger kortet att du behöver rena dig genom din andning. Andas in ren luft djupt ner i dina lungor, hela vägen ner i magen, föreställ dig att det är rent vitt ljus du andas in. Andas ut negativa energier, det mörka, vid din utandning och andas sen in mer ljus. Fyll hela dig med den rena energin som du andas in och en högre visdom kommer lättare till dig.

Känn luftens rörelse mot din hud, lyssna på vindens rörelse i naturen och känn med dina sinnen vilket meddelande som kommer till dig.

Änglarnas budskap (Maya)
Maya visar på ny kunskap i ditt liv som leder till ett personligt växande. Allt som har med studier och utbildning att göra är gynnsamt nu, all ny kunskap hjälper dig att växa som person och uppfylla ditt livssyfte.

Tveka inte om du känner dig osäker inför några studier, du kanske oroar dig för både ekonomi, boende och att orka läsa, men Maya säger att allt kommer att lösa sig för dig under tidens gång.

Ny kunskap och processen att lära kommer ge dig stor framgång, det är kopplat till hela ditt framtida liv. Du kommer att bli vägledd av änglarna att träffa rätt människor, lärare, skolor, böcker, tidsplaner och alla tillgångar som du behöver och har behov av för ditt livssyfte.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Personligt växande med nya kunskaper och insikter är på väg in i ditt liv. Tag tacksamt emot och följ livets flöde, allt blir till ditt bästa.

Din perception är under expansion, du kan bli medveten om saker som du inte har lagt märke till tidigare. En högre visdom önskar nå fram till dig, den kommer att vägleda dig rätt i livet, hjälpa dig fatta rätt beslut och stötta dig att komma vidare på den väg som är ditt livssyfte.

Lyssna till vindens budskap, lyssna till dina inre drömmar, var medveten om vilka människor du möter, vilka meddelanden du får via radio, dator, tidningar, böcker osv. Din expanderande perception kommer att hjälpa dig.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *